Bij de koffie
Wat is er allemaal nodig om op de werkvloer een goede kop koffie te drinken? Ook daar dient u een besluit over te nemen bij de aanschaf van een koffieautomaat.
Het volgende kunt u overwegen:
Bekers: Kiest u voor kartonnen of plastic bekertjes? Geïntegreerd in de automaat of los ernaast? Of heeft u liever porseleinen mokken of kopjes? Of een combinatie van houders met inzetbekertjes? Naast de automaat kunt u een bekerdispenser hangen.
Suiker: Maakt u een keuze uit suikerzakjes, suikerklontjes, suikerstaafjes en/of wilt u suiker geďntegreerd in de automaat?
Melk / creamer:
Kiest u voor melkzakjes of melkstaafjes? In de meeste koffieautomaten is melk (topping) aanwezig voor de cappuccino of café au lait.
Roeren: Kiest u voor roerstaafjes of lepeltjes?
Koekje: Wilt u uw gasten koekjes aanbieden? Apart verpakt of in een trommel?
Thermoskan: Zijn er thermoskannen nodig voor de vertegenwoordigers onderweg?
Dienblad: Gebruikt u dienbladen of speciale bekertrays?
Merk: Wilt u de producten en de automaat ‘branded’ met een merknaam of liever zonder? Of wellicht in uw eigen huisstijl?
De koffieautomaten worden meestal geleverd met een waterontkalker, zodat de automaat een langere levensduur heeft.